onsdag 28 juli 2010

Ny replokal och lite annat

I veckan fixade jag en ny replokal som vi får plats i med de tre banden som involverar medlemmarna i Lord Belial. De andra banden är Chaos Ex Nihilo och Death Tyrant. Vår gamla replokal var på 34 kvm, den nya är på 74 kvm och utöver det så finns även ett kök. Det skall bli jävligt gött med stort utrymme! Nu skall vi bara fixa med lite ljudisolering samt reparera och renovera lite dörrar och sånt innan vi kan ställa i ordning allt och börja repa där. Det är mysig atmosfär i hela bygget också... korridorer med avdelningar där det säkert suttit en och annan halvmysig psykpatient. Vi håller till i Psyk.Avd21 alldeles bredvid Psykosrehab och Rättspsyk. Kan bli sjuka låtar. Sorry.

I lördags åkte jag till Meanline Tattoo i Trollhättan och gjorde en tatuering på min handled. Mattias har snabbt blivit en jävligt duktig tatuerare! Jag rekommenderar er att gå dit!

Senare på eftermiddagen kom min äldsta dotter Jennifer ner till oss, hon bor ju i Älvdalen annars. Hon har fått körkort och var chaufför åt mig och Sofia på kvällen! Först åkte vi till TG här i Vänersborg och käkade mat och drack vin, öl och annat gött. Sen promenerade vi ner till Pråmen och tog några öl till... jag beställde även ett glas mjölk och en negerboll. Wunderbar.

Vid niotiden åkte vi till Trollhättan och gick på Backstage Rockbar. Där var jag nog en av dom äldsta i byggnaden. Men det var kul ändå, en del goa folk att tjöta med. Och vi avrundade med en tillbringare med någon slags sprit. Sen åkte vi hem för att leda in Sofia till toaletten. Och sen åkte jag och Jennifer till Trollhättan igen för att köra hem kvällens barnvakter Pernilla och Fredrik.

Igår var jag och familjen på Ursands Camping och spelade minigolf. Alexander satte en av dom svåraste banorna på 1 slag! Första banan han testade satte han på 2 slag, och vi andra behövde 5-7 slag för att sätta bolljäveln! Helt sjuk prestation av en 2,5 åring.

Jag har semester i 2 veckor nu och än så länge har jag mest bara haft det gött! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar