söndag 19 maj 2013

Jag skriver inte här varje dag, som ni kanske märker?! Det är ju några här och glor varje vecka trots allt, så nu skall ni få en liten uppdatering.

Vi har återupplivat vårt gamla band LORD BELIAL! Det blev omedelbart ett ganska stort intresse, vilket är jävligt kul! Många förfrågningar om att lira live, men som det alltid varit så är dom flesta gigställen riktigt snåla och tror tydligen att det är helt gratis att ta ledigt från jobb, tanka bilar etc. Dessutom lägger man som musiker ner åtskilliga tiotusenlappar varje år på instrument, replokalshyra och annat som behövs. Och vi tänker inte betala själva för att andra skall se oss lira... Spelställen drar ju in pengar på inträde så vart fan är problemet? Sedan tror jag nog att de flesta folk som är på gigs brukar handla en öl eller två, så även i baren bör dom få någon krona under kvällen.

"Men ni får ju bensinpengar, mat och öl ju..."
Ok, jag skall kolla med Telia, Vattenfall, Länsförsäkringar om dom kan tänka sig att ta några öl och en skvätt bensin istället för den sista räkningen.

Färdigkräkt.

När vi startade upp LORD BELIAL igen så kunde varken Anders eller Pepa få tiden att räcka till så vi kom överens om att jag och Thomas Backelin kör på, så tar vi in andra musiker som ersätter Pepa och Anders. Vi snackade med Fredrik Wester (WARFECT) som tidigare varit med i LORD BELIAL i början av 2000-talet. En grymt skicklig gitarrist! Han hakade på! Sedan lade vi ut en annons där vi sökte en basist. Ett av svaren var från en engelsman, Adam Chapman, som tidigare lirat med bland annat VAGINAL STABWOUND. Vi provspelade ett antal basister men efter två testrepningar med Adam så bestämde vi oss alltså för honom.
LORD BELIAL 2013; Micke - Trummor, Adam - Bas, Thomas - Sång & Gitarr, Fredrik - Gitarr.
Vi skrev nästan direkt kontrakt för managementbolaget Concept Sweden Management som skall ta hand om bokningar och annat för oss. Skivbolag har visat intresse men inget som vi lagt något större energi på att fundera på än så länge. Det är inte så bråttom med det, vi har tid att vänta på rätt bolag.

Ett par gigs är bokade och det första kommer att bli där vi gjorde sista giget innan vi lade ner 2008, nämligen BACKSTAGE ROCKBAR i Trollhättan, den 13 juli 2013. Kom dit! Sedan blir det ytterligare ett gig i Trollhättan, på KNORRFEST den 3 augusti.Lite adresser till våra sidor;
www.lordbelial.se
www.instagram.com/lordbelialband
www.facebook.com/lordbelialband
www.twitter.com/lordbelialband
www.reverbnation.com/lordbelialband

Vi har också lite tröjor, tygmärken och några skivor kvar som vi säljer för att tömma lagren och fixa nya designer...  www.lordbelial.se/merch

Hej då!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar