onsdag 22 maj 2013

Lord Belial live i StockholmIdag blev det ytterligare ett gig bokat för LORD BELIAL, i Stockholm den 7 augusti, och där har vi inte spelat på säkert över 10 år. Det blir nog kul som fan! Det är två band till som lirar den kvällen, och det är SKOGEN och PATRONYMICON. Det är en av dom många bra sakerna med att vara ute och spela; Att få se en jävla massa andra band spela! Många är jävligt bra och en del är mindre bra. Precis som i verkligheten, nästan. Nackdelen är väl att LORDI har spelat strax efter oss på ett av ställena där vi också spelat... och det finns fler band som räknas in bland nackdelar också. Men dom försöker jag bara glömma.... Så.

Här är några ord (hela meningar faktiskt) från arrangören Black metal-projekt Stockholm också!


OBS! Detta är inte den officiella
affischen för giget, utan en jag gjort själv. 
Black metal-projekt Stockholm arrangerar denna kväll tillsammans med The Damager. Vi presenterar stolt akterna nedanför och önskar er välkomna till en helkväll av svensk black metal!


18-års åldersgräns gäller. Biljetter kommer upp inom kort.

Lord Belial startade redan år 1992 och har under årens lopp släppt åtta stycken fullängdare, senast ”The Black Curse” från 2008 som visade bandet i sitt esse. Bandet har de senaste åren haft en paus, men har nu under 2013 valt att återigen bli ett aktivt band! Helt klart ett av Sveriges mest klassiska black metal-band, som jobbat hårt och länge för att komma dit de är idag. Bandet är kända för sina giftiga melodiska gitarrslingor som sveper över låtarna, bara att spela igenom valfritt album av mästarna från Trollhättan! Senaste de spelade i Stockholm var för ca 10 år sen, så missa inte detta!

Facebook: http://www.facebook.com/lordbelialband

Spotify: http://open.spotify.com/artist/7gVIcvxZLQ9mKI7k6tXQdq

YouTube (Lord Belial – Path with Endless Horizons): http://youtu.be/icnugzpp2yY


Skogen från Växjö är ett relativt nytt band som startade sina aktiviteter år 2009, men som dock har jobbat flitigt och hittills släppt tre grymma fullängdare, som osar starkt av natur, mörker och dödsdyrkan, allt med en nattsvart atmosfär över sig. Har jämförts med band som Drudkh, Ulver och Primordial. De är på stark frammarsch och har blivit hyllade framförallt för sina två senaste fullängdare ”Eld” och ”Svitjod”, som definitivt drog till sig positiv uppmärksamhet inom black metal-scenen. Detta blir deras premiärgig i Stockholm, blir säkerligen något speciellt!

Facebook: http://www.facebook.com/skogensweden

Spotify: http://open.spotify.com/artist/7kpKkXQDtgPNVdghC0mkDf

YouTube (Skogen – Dighra Dödh): http://youtu.be/8cZlvWR5tFc


Patronymicon från Sandviken släpper i slutet av maj sin andra fullängdare, kallad ”All Daggers Towards The Sky”, på anrika Carnal Records. Bandet startades år 2008 av N. Sadist, i syfte att sprida kallhamrad ockult black metal, sann till konstformens rätta natur, något man lyckats med bravur att genomföra på debutplattan ”Prime Omega”. Detta blir också Patronymicons premiärspelning i Stockholm.

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Patronymicon/158661034186769

YouTube (Patronymicon – This Darkness): http://youtu.be/g1fwSSPAB3I


Webshop!

Vi har startat en liten webshop där man kan handla Lord Belial-prylar. Det finns inte så mycket ännu men det kommer mer, var så säker! Adressen är http://merch.lordbelial.se och man kan betala med PayPal, kredit/bankkort och sånt gött.

Hej.

1 kommentar:

  1. det här kommer att bli grymt senast ni lirade i stora staden var på kth. Mer än tio år sedan känner peppen redan nu.

    SvaraRadera