onsdag 27 november 2013

Lord Belial - Musikens Hus 30 Nov.

Nu på lördag den 30 december 2013 spelar Lord Belial på Musikens Hus i Göteborg. Ytterligare två band kommer att spela innan oss; Jormundgand och RAM.

Detta blir sista giget för Lord Belial med vår nuvarande sessionbasist Adam Chapman som varit stand-in för vår ordinarie basist Anders Backelin. Det skall bli kul att ha tillbaks Anders i bandet igen, men samtidigt är vi jävligt tacksamma för att Adam ställt upp fram tills nu, och han har gjort det bra!

Så ni som vill se sista giget med Adam Chapman på bas ser till att komma dit! Ni andra som skiter i Adam (han är ju trots allt bara en basist ;) ...) men vill dricka öl och lyssna på 3 bra band kommer också dit! Ok? Kolla info om evenemanget på http://www.facebook.com/lordbelialband

Vi har börjat skriva nytt material för en release av något slag som är planerad att släppas efter vintern om allt går som vi vill. Vi dealar just nu med några olika bolag för releasen.

Vidare så är det nu klart att våra tidigare plattor kommer att släppas på vinyl, det börjar med Kiss the goat och Enter the moonlight gate som släpps i vinter genom Floga Records.

Glöm för helvete inte att vi har en webshop med goa grejer! http://merch.lordbelial.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar