lördag 23 januari 2010

Arbetslös!

Mycket har hänt denna vecka... jag har testat att spela trummor för första gången på över ett år, och det funkade bra med hörseln! Jag var noga med proppar och måste vara det i fortsättningen, jag vill inte ha den där jävla tonen i öronen igen. Den gamla vanliga höga tonen på 4 MHz är kvar och den får jag nog dras med resten av livet. Jag jammade lite med Anders (ex Lord Belial) och David (Skin Infection) och det var riktigt kul att lira lite metal igen! Det märktes ju att jag inte spelat på ett år. Jag orkade inte spela snabbt och länge, och jag hade bara lånat trummor och dom var inte alls behagliga att spela på. Trots att det var mina gamla Sonor som jag sålde för några år sen.

Jag kommer att fixa nya trummor och börja spela igen, men jag vet fortfarande inte i vilken form. Jag är inte så intresserad av att åka på turné eller göra gigs för småpengar.

Den andra stora händelsen var igår, fredag. Ett snabbt inkallat möte på jobbet där alla 21 anställda blev uppsagda på grund av att firman (Svensk Maskinborrning) går i konkurs. Det kom väldigt hastigt, det gick ut i radion 2 timmar innan vi själva visste om det... Alla jobb vi har inplanerade och pågående är det bara att lämna. Vi är helt förbjudna att göra något alls från nu. Så nu skall jag till Arbetsförmedlingen på måndag och skriva in mig som arbetssökande! Vi får statlig lönegaranti i 3 månader och jag hoppas hitta något annat jobb som sprängare innan den tiden är slut. Något annat vill jag ju inte jobba med.

Idag kommer Timo, Anna & Viola hit på lite middag, sen skall jag (och förhoppningsvis Timo!) med Bryggan ut och ta några öl någonstans. Vänersborg eller Trollhättan blir det.

2 kommentarer:

  1. Öl är gott.
    Jag dricker vin=)

    SvaraRadera
  2. 從人生中拿走友誼,猶如從生活中移走陽光........................................

    SvaraRadera