tisdag 19 juli 2011

42-åringen

Idag fyller jag minsann 42 år! Men min förmåga att ibland kanske uppträda och agera lite förvirrat och kanske fokusera så mycket på annat så att jag helt enkelt snurrar ihop saker och ting gjorde faktiskt att jag blev ett år yngre idag. Jag var helt säker på att jag fyllde 43, men min fru Sofia berättade för mig att så inte var fallet. Skönt att på en enda dag vinna ett helt år. Tack min älskade fru för att du rättar till saker :)

Jag fick en Philips rakapparat i present av henne och barnen, det var behövligt för den gamla var lite smärtsam att använda. Det skulle nog vara lika behagligt för huden att ta bort skägget med svavelsyra (H2SO4), ja se där, en helt gratis snabbkurs i kemi!


Men nu jävlar skall jag vara slät och fin på kinderna! Och jag fick ytterligare ett 12-pack med rakhyvlar på posten från holland idag, en gammal prenumeration som jag inte orkat säga upp än... kanske dags för det nu när jag har en fin ny apparat också.


Sedan kom min bror Thomas med familj på lite kaffe, våffla och bulle. Dom hade med sig en present i form av en flaska Motörhead-vin! Riktigt mums för gammelkroppen det! Otroligt tuff flaska med mycket gott innehåll. På Facebook har jag fått över 300 gratulationer idag! Det är helt sjukt, men jävligt kul förståss! Ett JÄTTESTORT TACK för alla gratulationer!!!

Fram på eftermiddagen drog vi iväg med ungarna och fiskade en sväng, en ganska kort sväng helt utan fångst, men gött var det ändå att komma ut i vildmarken bland arga sniglar, rovfjärilar och annat farligt..

Tjo och hej, böcklingpastej.

1 kommentar: