måndag 18 juli 2011

Semester!

Idag är egentligen min första semesterdag för i år, fast jag hade typ "halvsemester" förra veckan också. En del telefonarbete och en dag på kontoret blev det allt ändå.

På fredagen kom Sofias bror Mattias med flickvännen Madde på besök från Stockholm, och från Göteborg kom Alex, Stina och Saga och detta resulterade i en mycket trevlig helg med grillning, öl, gin och vin. Även ett par klunkar 80% Strohrom förgyllde fredagskvällen ;)
Alex och Sofia ser till att grillningen funkar som den skall.
Det var ju Fallens Dagar i Trollhättan i helgen så jag, Alex och Stina åkte dit, vi spatserade runt och drack lite öl och kollade folk, halsband och godis... sedan drog vi en sväng till Backstage och där var det en helvetisk lång kö, som vi genom ett telefonsamtal kunde smyga förbi som tur var! Tack Fredde! Där inne på BS var det ju trevligt som det brukar vara dom få gånger jag är där, utelivet är inte så intensivt för min del att det blir tjatigt direkt. Innan vi gick till BS så satt vi och tittade på någon slags mini-raveparty i Betty Backs Park... jag tyckte det verkade kul att dra ut kabeln till deras strömförsörjning, så det gjorde jag. Sedan gjorde jag det en gång till för att vara helt säker på att det var så kul som jag tyckte första gången.

På söndag slappade vi mest hela dagen, och senare på kvällen åkte vi till Trollhättan och kollade på avslutningsfyrverkerierna. 

Idag skall jag iväg och kolla på ett borrjobb. Gött med semester.

1 kommentar: