söndag 2 augusti 2015

Bröllop 2015-08-01

Igår var det äntligen dags, efter flera månaders väntan och planering! Jag och Sujo gifte oss! Det var en sjukt lyckad tillställning med ca 130 gäster! Allt startade kl 17 och jag och Sujo var hemma ca kl 04 på morgonen, men jag fick höra att de sista tappra tog sista klunken ungefär kl 10 på förmiddagen! :) Det är starkt jobbat! 

Jag vill här passa på att tacka ALLA inblandade, alla som kom och firade med oss! Så jävla kul att så många kunde komma! Ett speciellt megastort tack till följande personer som gjorde att vi kunde rodda ihop hela festen: (glömmer jag bort någon nu så får du sparka mig på benet så lägger jag till det här, jag är faktiskt lite såsig i skallen idag) ;)

Sujos mamma Erika som fixade med all mat och stod i flera dygn och gjorde hamburgare, grillspett, järpar, sallader samt några rätter anpassade för allergier, vegetarisk och vegan. Utan hennes hjälp hade vi nog bara bjudit på korv och bröd. Maten blev enligt mig och många andra som sagt det helt suveränt god! 

Sujos pappa Tommy, som styrde upp med kontakt för att hyra tält, och han fixade grillar och har ordnat och donat med det mesta i dom praktiska sakerna. 

Madde som fixade allt pynt till tältet och som gjorde bland annat Sujos brudbukett och buketten till honnörsbordet. 

Min bror Thomas och hans fru Lollo, som hjälpte till att fixa dukning och uppsättning av bord och stolar och fyllde kylarna med öl och cider. Och Thomas stod i 2,5 timmar och bakade 200 negerbollar (läs chokladbollar om du känner för det). Jag tror han gillade det faktiskt! Goda var dom! 

Jason som tog våra bröllopsfoton och han spelade säckpipa när vi gick fram till vigselceremonin, och en trudelutt när vi alla gick samlade in i partytältet. 

Pastor Grim för den hedniska vigselceremonin! Underbart! 

Toastmaster Pepa! Fantastiskt bra jobbat! Det finns ingen som skulle gjort det bättre! 

Bröderna Rimmerfors från bandet Fejd som spelade på lite gamla skojiga akustiska instrument som vevlyra och andra saker som jag inte vet vad dom heter. Bra som fan var det! 

Andréas och Urban på Svensk Maskinborrning AB och Blüchers Entreprenad för lån av kompressor/elverk samt stor släpkärra. 

Personalen Lena, Ulla och Gunilla som grillade, plockade disk och servade oss! 

Sujo, för att du svarade ja när jag friade till dig! Älskar dig min fina fru!

Tillsammans åt vi upp det mesta av maten, men vi har ändå mat för flera dagar här hemma nu (då förstår ni hur jävla mycket mat Erika gjort!) :) och det var endast 3 lådor öl och cider kvar av dom 45 som vi köpte. Vi hade 30 liter vin också och det finns lite kvar där också :) Gött jobbat men vi trodde faktiskt att allt skulle gå åt, men många av gästerna hade även med sig eget. 

Jag vill också tacka alla för era otroligt fina gåvor! Vi kommer inte att behöva köpa kaffe på ett tag! Och vi kommer utan problem att komma iväg på en bröllopsresa eller två, tack vare er! Om någon av er som var på festen har vägarna förbi Vänersborg så titta gärna in på en kopp kaffe! Ni som inte fick tillfälle att skriva i gästboken får jättegärna komma hit och skriva några rader i efterhand, det är kul om vi kunde få med alla i boken.2 kommentarer: