tisdag 3 maj 2016

Lord Belial R.I.P (igen)... och bäver.


Sedan vi spelade på festivalen Mörkaste Småland i Hultsfred för snart två år sedan så har det inte hänt så mycket produktivt med Lord Belial. Bland annat så tog Anders beslutet att lägga basen på hyllan och satsa mer på sin inspelningsstudio.

I början av förra året bröt Thomas handleden i en olycka, så det blev inget gitarrspel för honom på över ett halvår, sedan repade vi någon gång lite halvseriöst för att se om hans hand fungerade som den skulle. Vi bokade in några festivalspelningar inför 2016, bland annat Maryland Deathfest i U.S.A och deras andra festival Netherland Deathfest i Holland, ytterligare någon festival i Frankrike och en i Bengtsfors, Sverige. Vi får förfrågningar om gigs och turnéer flera gånger per månad, men det känns ointressant i dagsläget, och har gjort det ganska länge nu...


Vi har låtar i stort sett klara för ett nytt album, men vi har inte haft någon direkt motivation. Vi tog beslutet i höstas att avboka samtliga gigs och lägga Lord Belial åt sidan, skulle vi känna för att köra igång igen så gör vi det, men i dagsläget finns inga som helst planer för en framtid med Lord Belial. Finns det ingen motivation så är det ingen ide att harva runt med sådant.

Jag har senaste året tappat i stort sett all lust att spela trummor, så jag hoppade även av mitt andra band Iskall, och håller på att sälja av allt i musikväg som jag har. Det är ett stort PA och en jävla massa annat... trummickar, triggar, trummor, rack, förstärkare, virvlar, pedaler etc. Något du är på jakt efter? Maila mig på micke@backelin.com

Vad gör man mer av när ens största hobby inte känns som en rolig hobby längre då?
Jo, man lägger mer fokus och tid på dom andra sakerna i livet! :)
En amerikansk bäver, som verkar vara på väg att surfa.
(Bild lånad från Wikipedia)
Jakten är i stort sett slut för denna säsong, men man kan fortfarande jaga bäver. Så jag har vakat på denna stora gnagare ett par kvällar men utan resultat, nu är det inte många dagar kvar på denna jakt men jag skall försöka få in ett par kvällar till.

Säsongens resultat blev fem rävar och tre rådjur. När jakten är slut för säsongen så blir det fiske efter gädda som gäller men nu har det varit så kallt med nattfrost och snö, hagel och annat jävelskap, så gäddorna har nog inte lekt klart än på några veckor.

Det lär komma en del inlägg om fiske ett tag nu.... kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar