onsdag 11 november 2009

Förbud

Ikväll på TV var det "Uppdrag Granskning" som handlade om MMA (Mixed Martial Arts), och eftersom det är tillåtet i Sverige och även är med i Svenska Idrottsförbundet och alltså får bidrag så börjar det gnällas om att det inte är alls bra för ungdomar (och andra) att utöva denna sport, med enda argument att det är skadligt. En av motståndarna mot MMA menar att ungdomar inte kan tänka själva och att denna sport triggar deras aggressiva beteende så dom går ut på stan och slåss. Om man inte har en klubb, en tränare och en träningslokal att träna i, DÅ kanske man går ut och slåss på stan istället för att träna seriöst.

På TV en timme senare på "Efterlyst" vädjar dom om vittnen som kan peka ut de som hoppade in på planen och gav spelare i Assyriska stryk efter en fotbollsmatch. Det är jävligt konstigt att det aldrig snackas om att förbjuda fotboll, ändå skadas och misshandlas fler i samband med fotboll än i MMA varje år. Om du spelar fotboll går du inte in på planen för att få eller ge stryk så det är ju inget dom är tränade till. MMA utförs av proffs som tränats i att både få och ge stryk. Förr vanns fotboll genom att ett av lagen fick fler mål än det andra.

Bäst är väl att förbjuda all sport (förutom golf), stäng alla systembolag och krogar, inför utegångsförbud efter kl 20.00, inför skoluniform och pansaringlasade affärskassor, så kanske vi kan slippa allt som moralkärringarna är så jävla rädda för.

Jag hatar kärringar som tror att allt som dom inte fattar är livsfarligt. Jag hatar fotboll och fotbollshuliganer. Förbjud det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar