lördag 22 november 2008

Kärlek och vild spritfest...

Hon är säkert jättekär i honom, och hon kommer nog att sörja dagen han dör... hon sörjer säkert hela vägen till banken för att skriva på överföringen av dödsboet. Det är märkligt att rika gubbar alltid hittar unga tjejer som tycker att dom är snygga, sexiga och underbara :) Det KAN inte ha med pengar att göra. Icke.

Den var också ett reportage om Bill Gates vilda spritfest, han varvade mellan dansgolvet och spritbordet... Aftonbladet överdriver nog inte, aldrig. Jag skulle inte tro att Bill ringer sin polare och säger "-Fan va kul jag hade igår, jag minns ingenting". Undra om någon ens kommer att påpeka att han luktar bakfylla under dagen. Vild spritfest haha ... eller kanske till och med Aftonbladets favoritord skulle passa in här, rubriken kunde lätt ha varit; Bill's vilda spritchock!!!

Det varnas för halka, det händer olyckor överallt när folk chockas av halkan... är det så svårt att fatta? På vintern är det halt. Minusgrader innebär isbildning. Is+väg=halt väglag. Och håll i er; Det funkar på exakt samma sätt varje år.

1 kommentar:

  1. Hej bror. Snön orsakar oxo STORA problem... det finns många som inte fattat att det vita som kommer uppifrån vintertid är SNÖ & det lägger sig på marken... hoppas ni har det bra. Kramar från Marie & Kim

    SvaraRadera