torsdag 6 november 2008

Nyhetstorka

Det är inte bara TV4 i Trestad som har nyhetstorka, utan även jag... det händer inte så mycket att skriva om... jag jobbar ju mest nu, och jag antar att det inte är så intressant att läsa om sprängning...

Vi skall ha tag på någon som spelar keyboard med Lord Belial, det har blivit ganska mycket reaktioner på detta... jag förstår inte varför. Vi har använt keyboard på skivor under många år. Det kommer naturligtvis att bli lite mer om man tar in en permanent medlem som spelar keyboard, men det kanske är dax att öka på med ytterligare en dimension i musiken. Så om någon är intresserad av att provspela så är det bara att kontakta mig. Här finns mer info;

Lord Belial söker keyboardist. Vi letar efter en duktig keyboardist för live och skivinspelningar + repning ca en dag i veckan (söndagar). Funkar du ihop med oss så är det alltså permanent medlemskap i bandet som gäller. Kille eller tjej spelar ingen roll.
Egenskaper som är ett krav;
* Du kan ta dig till Trollhättan minst en dag i veckan
* Du har en egen bra keyboard
* Du gillar metal!
* Du är över 18 år
* Du kan ta ledigt från ev jobb för att åka på turné.
Vill du ha mer info, lyssna på låtar etc... kolla på: www.myspace.com/lordbelialband och www.lordbelial.com
Intresserad av att träffas och provspela? Maila micke@lordbelial.com så kommer vi överens om en tid.

2 kommentarer:

  1. Nu är det ju så att dina nyheter ÄR mkt intressantare än sions nyheter på Tv4! Dina är matigare.. å även om det bara är om "tråkig" sprängning så ÄR det intressantare än lögner dag ut å dag in! :) Den du..

    För övrigt, lyssna på Buffalo... jääävligt bra gammal musik! Stenhårt! GIFT! // Fedd

    SvaraRadera
  2. Tror det kommer bli grymt med keyboard, det kan göra mycket gött i en låt! Ska bli spännande att höra resultatet (Om ni nu får tag i nån som passar er;) )

    SvaraRadera