söndag 29 mars 2009

Äta på golvet

I torsdags var vi och kollade på ett hus som är till salu. Det var en hel del att göra för att få det i ordning, det var ju beboeligt som det var men krävs som sagt en hel del arbete för att få det som man vill. Köket och badrum var i typiskt 70-tal. Bajsbrunt tjockt fult kakel i badrummet är inte min grej. Köket hade vi fått göra om totalt, det var både fult och konstigt planerat. Sen var det mesta av trädgården en grusparkering. Men, det hade inte varit alls omöjligt att fixa till allt. Men den där wow-känslan fanns inte heller... ok, det är ett hus med möjligheter och till bra pris, men det dyker säkert upp bättre alternativ. Vi har inte bråttom.

Igår jobbade jag i Lidköping hela dagen, Sofia jobbade också så Anders och Helen ställde upp som barnvakter hela dagen! Så jävla sjysst! Det var första gången Alex hade barnvakt och det gick tydligen bra så det var ju gött. Senare på kvällen åkte jag upp och var barnvakt åt deras tre killar. Dom sov mest så det var ju inga problem.

Idag sålde vi köksbordet så nu har vi inget bord att sitta vid och käka middag. Det får väl bli lite primitivt några dagar tills vi hämtar det nya bordet och kör det till nya lägenheten. Vi börjar köra lite kartonger och smågrejer på onsdag och på lördag flyttar vi in. Sen skall det inte dröja så många dagar innan jag hämtar det efterlängtade akvariet heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar