tisdag 20 januari 2009

Den ofrivilliga väst-tjuven

Idag efter jobbet så åkte jag till gymmet och fyfan va bilar det var utanför på parkeringen, och inte bara där utan längs vägen var det massvis med bilar. Jag tänkte att varenda maskin och vikt skulle vara upptagen, men när jag kom in så var det inte så jävligt ändå. Många var nog inne på gruppträningar. Jag manglade mina ben till förbannelse så om jag inte har träningsvärk i dom imorgon så kommer jag nog aldrig att få det. Men armarna fick allt en liten dos dom också. Och en snabb promenad i 20 minuter som uppvärmning. Sist vi var där och gick på bandet så trillade en kärring som stog precis brevid mig av bandet och for in i väggen bakom oss... lätt att inte skratta? Nej.

Nackdelen med att träna efter jobbet är ju att man är så förbannat trött i hela kroppen men också i huvudet. Jag går ju och böjer mig upp och ner och fram och tillbaks hela dagarna, funderar ut tändplaner, skriver ner sprängjournaler och bär grus, salt, dynamit och grejer etc.

När jag kom hem efter att ha tränat i runt 1 timme och en kvart så hittade jag en Helly Hansen täck-väst i min väska! Hur i helvete har dne kommit dit? Varför stavar jag nästan alltid den som dne? Antagligen har jag slitit ner grejerna i väskan och den har åkt med av bara farten, men varför har någon lagt in en väst i ett låst skåp, eller låg den där utan att jag såg den? Den tar ju ändå en del plats. Sjukt. Det fanns en bilnyckel i fickan på den så jag åkte tillbaks och lämnade västen på gymmet. Där satt det en kille i receptionen och väntade på sin väst och bilnyckel :)

Jag är nog ärligheten själv, jag kunde ju kastat västhelvetet i soporna... men det skulle vara grymt taskigt mot stackarn som hade blivit utan sina bilnycklar.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, tur han hade att du var så ärlig då :D
    Snart kanske vi gymmar ihop, ska med ev med en polare på ett pass på fredag, sen ska jag ta över min systersons 199 kr/mån-konto om någon månad.
    Ska bli gött att få lite ordning på kroppen...:P

    SvaraRadera
  2. Ärligheten själv? :-D

    SvaraRadera