fredag 10 oktober 2008

Ett rop på hjälp i etern.

Varför fylla ansikte och pattar med plast om det ändå inte hjälper... Linda var snygg när hon var med i Big Brother och idkade sexuellt umgänge med den där flygaren Micke, men sen blev hon känd och fyllde ut pattarna (det kanske hon redan hade gjort då?) och ansiktet med kemiska substanser. Blev det bra då? Tydligen inte eftersom hon måste ha hjälp av Svenska folket och Kanal 5 för att hitta en partner. Vad hände med det klassiska gamla sättet att bara gå ut som en "vanlig" människa och ragga på en krog? Iofs, jag skulle inte ragga på någon med en plastmun som liknar Kajsa Anka. Men det är jag det. Är detta bra TV, är det vad vi vill se? Hoppas verkligen hon hittar någon, gifter sig, blir bortglömd, så kan vi gå vidare med andra viktiga saker på TV, som t.ex Stjärnor på is, Idol och andra livsviktiga program som får oss att verkligen förstå vilka HÄRLIGA etablerade och kommande artister vi har i detta land.

Deltagaren Lars Frölanders i Stjärnor på is ramlade ju illa och skar upp halva handen och armen för några dagar sen... det fanns film på det på Aftonbladet.se, man fick se plåstret på handen. Oj, vilket brutalt sår, hoppas han överlever.

Motivera med högst 5000 ord varför Tv-Licens skall betalas... försök att övertala mig att helgmålsbön, helgmålsringning, gudstjänst från St Maria syrisk-ortodoxa församling i Norrköping (på Arabiska) , fråga doktorn, existens etc är värt 2032 kr/år. Får du mig att tycka att det är väl värda pengar så vinner du en TV kväll med mig, då kan vi se på när Linda raggar i TV. Underhållande reklambaserad näst intill gratis TV! Tjohoj vad gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar