lördag 11 oktober 2008

Turnéblog 28 september

28 september – Slovenien

På morgon var det många som mådde skit efter nattens party. Vi blev stående utanför Gala Hala tills fram på dagen. När vi skulle åka kommer chauffören och säger att hans chef har sagt att vi inte får åka med till Frankfurt om vi inte betalar 2,500 Euro! Vad i helvete är det för skit tänkte vi, och vi sade det också. Hans chef verkar totalt blåst men vi var ju tvungna att betala… Det är ju skitkul att betala ca 25,000 kr för att åka buss ett dygn.

Nu var alltså de återstående 3 gigen (Italien och Frankrike) inställda och turnén avblåst.

Det blev en bra fest på bussen iaf, nu behövde ingen tänka på att kunna prestera på en scen senare på kvällen... fritt supande alltså.

På natten blev vi stannade av Polisen för dom ville in och kolla igenom bussen lite… dom lyste med ficklampa i Anders ögon och frågade direkt ”-Where are the drugs?”. Haha dom kan ju inte veta att han alltid ser ut så när han är bakis eller full. Dom sade att det var tur för oss att dom inte letade efter droger för då skulle det minsann bli jobbigt för oss… Vi sade till dom att vi inte sysslar med sådant, vi super bara. Dom trodde inte på oss utan gick ut ur bussen skrattandes :) Gött med poliser som är på bra humör iaf.

1 kommentar:

  1. På tal om poliser, så kom jag och tänka på en sak, deras batonger.
    Säg ordet batong 5 ggr, så låter det väldigt mysko efter en stund.

    SvaraRadera