tisdag 14 oktober 2008

Turnéblog 30 september

30 september – Tyskland

Flyget hem går dessutom inte till Göteborg utan till Skavsta. Här på hotellet finns trådlös uppkoppling så jag börjar kolla runt efter ett sätt att komma från Skavsta Flygplats som ligger i Nyköping. Jag kollar hyrbilar, tåg, buss etc… vi hade en fundering på att köpa en billig skitbil för en tusenlapp som man kan skrota när man kommer hem, men det blir ändå dyrt med bensinen. Det verkar som att Swebuss Express blir billigast och bäst. Nu är det snart dags att gå ner till hotellets restaurang och äta lite middag.

Oj jävlar vilken middag det blev; först en god soppa med bröd, sen en grönsallad med dressing, och schnitzel och biff med stekt potatis och paprika och som efterrätt var det någon slags vanilj/choklad-kräm eller något sådant. Efter det en kopp kaffe med en chokladbit och paltkoman infann sig direkt.

Vi gick bort till en affär där vi handlade kalsonger eftersom alla våra kläder är kvar i släpet med alla våra instrument etc. Vi köpte även några flaskor vin, kex, några ostar, lite Leberkäse, korvar och choklad. Den affären var billig! En flaska helt okej Italienskt vin kostade mig 19 kr, en flaska vodka kostade 40 kr, Baileys kostade 70 kr och en hel back öl kostade 56 kr, inkl backen och pant. Sen lånade vi en korkskruv i hotellrestaurangen och gick upp till mitt och Pepas rum där vi hade en fin orgie i diverse läckerheter.

Sen gick vi till restaurangen och åt en god middag med gulaschsoppa med bröd och tre olika sorters smöraktiga saker, pommes med bearnaisesås, potatissoppa och grilltallrik. Till detta blev det några öl och en Baileys samt en Bellenfeuer (kan stavas helt annorlunda, vad vet jag men det lät så iaf).

Imorgon skall vi upp kl 05.30 så nu är det dags att avrunda denna dag, en dusch och sen sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar