fredag 3 oktober 2008

Turnéblogg 20 september

20 september - Open Air Theatre, Rousse, Bulgarien

En stor utomhusteater med sittplatser (och ståplatser lägst fram). Allt var välorganiserat och det fanns massvis att dricka! Både med och utan alkohol. Med gick åt mest.

Vi gick iväg till en restaurang för att käka, men när vi satt där så ringde managern och sade att det var fel restaurang, dom hade bokat bord på ett annat ställe så vi blev körda dit med en gammal skruttig VW buss och resan dit var skitlång. Väl där fick vi en slags mimosasallad som för övrigt var samma som den som var i mackorna vi fick när vi kom till spelstället. Sen beställde vi soppa med kyckling och grönsaker. Men… in kommer det typ 22 portioner med någon slags korv och till detta ytterligare en portion mimosasallad… så jävla god var den inte så att jag vill äta den 3 ggr per dag.

Giget var gött och det var ca 650 pers i publiken. Ett lokalt förband med en skitful trummis spelade också.

Sedan på natten efter giget åkte vi till stället där vi åt mimosasallad tidigare på dagen, där var hela stället bokat åt oss så vi skulle ha efterfest där med massa att dricka och äta, en säkerhetsvakt ville gärna visa sitt vapen så den som ville fick provskjuta pistolen ute på gatan, det gick något magasin, rakt in mot staden... sjukt.

Senare på natten så hade busschauffören Mike raggat upp två tjejer som han tog med till ett hotell, och någon hade dragit ur strömmen till bussen så den blev strömlös och då kan man inte öppna dörrarna (kodlås), så där stod vi med allt vårt dricka inuti bussen och vi hade ingenstans att sova. Pepa tänkte sätta på strömmen så han bröt upp ett fönster och klev in och låste upp byggnaden som var en slags militär anläggning. Larmet gick och polisen kom dit. Allt fanns ju på film så vi skulle få fängelse i 2 dagar för detta lilla påhitt. Jag såg att det fanns en massa Bag In Box vin och öl inne i hallen och jag var så nära att lyckas övertala en polis att jag skulle få gå in och hämta det… men han stod på sig trots min fantastiska övertalningsförmåga.

Vår turnémanager fick betala 500 Euro för att vi skulle slippa fängelse samt att han fick ta oss allihop med Taxi till ett hotell… En extra utgift på ca 10,000 kr… detta skulle senare bli en av många anledningar för att turnén skulle bli avbruten.

1 kommentar:

  1. Vilken tur att Lord Belials trummis är skitsnygg då! Så att det uppväger menar jag.

    SvaraRadera