torsdag 9 oktober 2008

Turnéblog 27 september

27 september – Gala Hala, Ljubliana, Slovenien

I Slovenien var det gött redan från början, massa stora fina berg och gamla byggnader och bra vägar. Framme vid spelstället var det framställt en massa öl, vin och snacks och vi drog i oss en del och sen gick vi ut på stan för att leta upp The Dragon Bridge. Den var bara några kvarter bort, ca 15 minuter till fots. Fyfan vilken snygg bro!!!

Gala Hala är en liten club inuti ett kvarter som heter Metelkova… det är något slags samlingsställe för knarkare och metalfolk verkar det som. Miljön påminner lite om Christiania och det bor folk i sovsäckar och i klätterställningar etc. Det är också målat i massa konstiga färger och det är statyer och hemgjorda coola saker på väggarna, det är ett riktigt coolt ställe.

Förköp på Gala Hala var ca 250 biljetter vilket är kanonbra för ett sådant litet ställe, jag tror max var runt 350, och det blev helt fullt och det var massvis med folk utanför och det blev en massa fotosessions och intervjuer både före och efter giget. Alla ville skåla och prata hela tiden så man fick gå in backstage och vila lite emellanåt.

Absolut bästa giget på turnén!

1 kommentar:

  1. Coolt Micke med bandet. Nu kan man ju följa eran vardag även om man sitter uppe i Luleå och häckar.

    Ha det bra och hälsa alla

    Robert

    SvaraRadera