lördag 18 oktober 2008

Trött men riktigt nöjd!

Idag är jag lite bakis men mest trött, sov endast 4,5 timmar inatt. Jag satt och drack lite vin, FiskeFjaes och Baileys för att fira lite att jag skrev ett godkänt prov igår så att jag numera kan titulera mig sprängarbas. Gött! Efter att ha jobbat med sprängning i ett par år (mer frekvent sista året) så var det nu dax att bli sprängare på "riktigt", dvs så att jag får utföra sprängningar på helt egen hand. Så nu har jag sprängkort och en sprängarstatyett i brons, det får alla som går första kursen, sen kan man bygga på med fler kurser så man får silver och guld också. Det skall jag nog göra någon gång. Även en kurs i Geologi kommer det nog att bli.

Kursen var på 48 timmar (på 5 dagar), det var lite mastigt med så mycket information, läsning och räkning. Det var ju några år sen man satt i en skolbänk... jag fick ont i ryggen redan första dagen eftersom jag inte kan sitta så länge, jag måste röra mig annars rasar ryggen ihop direkt. Och jag fick köra bil 3 tim per dag för att komma dit och hem. Segt att sitta i typ 13 timmar/dag.

Jag har startat ett forum för sprängare, eller för den som kanske bara vill ha information, som undrar något eller som kanske vill bli sprängare... Forumet är helt nystartat så det är knappt några medlemmar, men förhoppningsvis så blir det fler. Tanken är att man skall kunna få svar på sina frågor av seriösa och kompetenta sprängare. Spana gärna in forumet om någon är intresserad, men du måste regga dig för att ens läsa trådarna, det är också en liten åtgärd för att sålla bort mindre intresserade personer. Adressen är tills vidare http://www.dynamitforum.tk/

Mitt mål i livet är att allt jag gör skall smälla och låta högt! Trummor och Dynamit är en bra start...

4 kommentarer:

  1. "Mitt mål i livet är att allt jag gör skall smälla och låta högt! Trummor och Dynamit är en bra start... "

    Bra mål! ;) Ska kolla in sajten, vore kul att se lite mer ingående vad du sysslar med. Får se om Ninjan fungerar till nästa säsong, annars funderar jag på att följa ditt råd med dynamit... ;) Vore kul att se live in action :D

    SvaraRadera
  2. Där fick ni ju fin reklam

    http://www.photofunia.com/output/4/Q/s/4/Qs4c4TbwouV21xEbr0-OWQ.jpg


    Robert

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Hittade din blogg när jag försökte hitta en livespelning eller något av Purify Sweden.. Så läser man att ni aldrig lirat den live. Det var då fan!

    Nåja förstår er.. Jävlar vilket liv det skulle bli med "molest all islamic believers" :)

    Aja, nu ska jag nöta igenom The Seal of Belial! Jävla bra grejor!

    SvaraRadera